dilluns, 9 de juliol del 2012

EQUO


EQUO,  en fi...
Una vegada més, la tendència dels partits polítics valencians a buscar els vots i no les arrels, dóna com a resultat un engany de ridícules però incalculables proporcions, un peatge que ben bé es podrien haver estalviat les capes dirigents del valencianisme i que respon al nom d’EQUO, una amalgama de tendències ecologistes sense cap interés per fomentar allò que alguns anomenen el plurilingüisme de l’estat, ja no diguem l’autodeterminació dels pobles. Per tot, aquest costumari torna a rescatar la frase lapidària que tanca El joc de pilota, aquell assaig de to costumista escrit per Llorenç Millo allà per l’any 1982 i que continua sent vàlid per definir el present polític d’aquestes terres. El País Valencià és avui encara una planta silvestre, ni sura ni creix. I tant de bo, s’oblidaren de nosaltres. Almenys, ens estalviaríem el disgust. Perquè ja ho deia Joan Fuster: tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres. Jo crec que portava raó. EQUO, un exemple més.

3 comentaris:

Cris ha dit...

Això sol passar quan es posa de moda alguna cosa, com ara l'ecologisme. La gent vol aprofitar i perd els escrúpols. Tant de bó desaparegueren aquests tipus d'iniciatives buides igual de ràpid que passen les modes

Guillem ha dit...

Equo és UPyD tenyit de verd. Això és veia venir, mai han sabut amagar el seu espanyolisme cutre. Ja quan Compromís acceptà d'anar junt amb aquesta gent s'olorava l'enganyifa. L'errada estratègica és ben greu.

És dramàtic que els nacionalistes valencians encara es deixen enganyar per aquests partidets. L'inòpia intel·lectual que pateix encara el valencianisme polític ens fa caure constantment en les mateixes errades. És un drama que encara hi haja els qui defensen la coalició amb un partidet tan trist, que no aporta res al nostre projecte nacional, i que només farà que restar-li credibilitat. És incomprensible la de nacionalistes progres que es varen deixar seduir per aquests individus sorgits del no-res i aporten just això: no-res.

Equo ha estat l'enèsima errada del nacionalisme valencià. Com continuem encara amb aquesta actitud d'adolescent vegetarià i ens venem a qualsevol xorradeta per un parell de votsm, el País Valencià mai no existirà.

XescoArechavala ha dit...

La solució és fàcil. Equo se l'expulsa de la coalició i cap a casa. Quanta gent ha votat a compromis per estar Equo en la coalició? 3 o 4 persones? Esta bé aglutinar forces, però amb una més de criteri si us plau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...