diumenge, 8 de novembre del 2009

Productes valencians: boicot. La millor defensa, un bon atac.

No tinc per rutina opinar sobre els assumptes que s'escapen de la filosofia d'aquest costumari, però l’escrit d’avui el començaré de la següent manera: ni tv3, ni el 33, ni res de res! Com que les signatures perquè veiem la catalana, mai seran ateses pels demòcrates governants que tenim, la solució és ben senzilla, llegir un llibre, o dos, o tots els que puguem. I per descomptat, mai, mai, sota cap precepte, posar el canal 9; tampoc per veure la pel·li de l’oest, l’Alqueria Blanca, o el partit de futbol, que ací ens coneixem tots, pirates, més que pirates. Si per alguna d’aquelles us pica la curiositat o sucumbiu a la temptació, només heu de seguir les següents recomanacions: si voleu veure una de vaquers, no podreu; haureu de conformar-vos amb la ràdio i sintonitzar certes emissores. De seguida, escoltareu els trets mortals que s’estan pegant els militants del PP, una escena realment apassionant. Si, en canvi, el que voleu és veure l’Alqueria, només heu de seguir els enllaços que us he posat més avall, això sí que és costumisme!! I si no teniu remei i voleu perdre el temps veient el València, doncs ja comprenc que la pèrdua d’Andrés Montes ha estat un drama per a tots, però mira: com que els responsables de Canal 9 no volen que veiem la tele en català, doncs ale, posem la Sexta en castellà i que els peten. És el risc que hem de córrer. Almenys així els farem perdre audiència. A més a més, hi ha una altra opció. Diga el que diga Canal 9, al País Valencià existeix vida esportiva més enllà del club de Mestalla. Tenim, sense anar més lluny, la pilota, esport oficial d’aquest costumari i que com no podria ser d’altra manera, també és boicotejat per la nostra benvolguda televisió pública. Ara, en comptes de Punt 2, veiem el canal 24 hores, això per si no ens delectàvem prou amb la cara de poni amb pallola de Camps. Ara doble. Però no us preocupeu: sempre podeu acostar-vos a qualsevol dels nostres trinquets vius i veure una partida en directe. Així que ja sabeu, companys. Actuar toca. M'acomiade de vosaltres tot i esperant que també aporteu, en forma de comentari, les vostres recomanacions i consells per a combatre la censura. Llarga vida al boicot. Canal 9 al pou!

2 comentaris:

XescoArechavala ha dit...

Anem per parts.
1.Mecanoscrit del segn origen a mi em va captivar. Va ser un dels primers llibres serios que em vaig llegir i li recomanaria a tothom sense cap mena de dubte. Si l'hagúes escrit Orwell o Huxley seria un clàssic. De fet és un clàssic nostre.
2. Jo no sóc de demanar autografs, però de petit, el primer que vaig aconseguir va ser del N'Kono. Gran gran!
3. Fer boicot a Canal 9 és fàcil i involuntari. Jo faig zapping i mai m'aturo a Canal 9. No em motiva res del que fan. Tant sols a vegades les noticies per veure com tenen els collons de manipular la informació. Com els masoques que sentien al Jimenez Losantos a la Cope. Així doncs. Boicot a Canal 9Per cert, quant fa que no veiem els resultats dels índex d'audiència al Pais Valencia? Estaran amagant els pèssims resultats de Canal 9?

Anònim ha dit...

Admet que alguna vegada he sentit Losantos, però dintre d'una pluralitat radiofònica que et permet desconnectar o passar-te a una altra emissora si el que sents és vomitiu, graciós però vomitiu, com és el cas. Veure Canal 9 es molt més greu. Si no la desitges però vols veure alguna cosa en català, no pots!. Sí, l'única solució, definitivament, és el boicot total!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...