dimecres, 25 de maig del 2011

Font de Mora, go home!

Haguera estat bé, però que molt bé, dedicar aquesta entrada especial número cent cinquanta a un prohom, a un d’aquells personatges que, per unes causes o per unes altres, són admirats pel secretari que gestiona aquest espai. Però no. No ha estat possible. Aquesta és, tot al contrari, una entrada que s’allunya de qualsevol propòsit relacionat amb els principis d’un costumari que, des de fa temps, té com a norma no valorar la incompetència i l’antivalencianisme com a forma de governar. Una entrada dedicada a un personatge nefast, profundament capbussat en deliris incomprensibles i molt, molt capaç de causar calfreds a qui es mira l’ensenyament públic com una realitat empírica i no com un circ. Encara ara em resulta difícil posar límit a la incontinència verbal que es mereix un home xicotet i cabudet, d’arrels cristianes però posseït per una estranya ira diabòlica que li ha fet, entre d’altres, pensar en xinés més que no pas en català, la llengua que parla i odia al mateix temps. Tot un portent. I per a més desgràcia, pèl-roig, com si també pretenguera retre homenatge al conegut refrany home roig i gos pelut, primer mort que conegut. La comunitat educativa sospira avui tot pensant en el pròxim conseller que arruïnarà els fonaments d’aquest país convertit en gatera i refugi de malfactors.

5 comentaris:

Raül Ibiza i Pujades ha dit...

aiiii mare quina poca vergonya la del conseller i tota la gentola que l'envolta. Són uns incompetents, ho han desfet tot i ara marxaran.Retallen per tot arreu i, en canvi, amplien el presupost de l'any que ve per als concertats i privats.
No ho entenc.

Secretari ha dit...

Amic Raül, el fet que no ho entengues significa que eres íntegre.

XescoArechavala ha dit...

Sergi, sembla que aquesta mala bèstia marxarà matant! Ara diuen que per al curs 2012-2013 desapareix la línia en valencià. Fills de puta!

Secretari ha dit...

Jo no ho haguera expressat millor. Però calma, per favor, calma...

Colometa ha dit...

Font de mora, touch me la bacora.