dimecres, 17 de novembre del 2010

Clementines ecològiques del Pla de l'Aljub

Bones, gustoses i amb un punt d’acidesa certament satisfactori. Compactes, fresques i preparades per a la venda directa i el consum immediat: de l’arbre a la mà, de la mà a la taula. En efecte, el primer contacte amb les clementines del Pla de l’Aljub de Sagunt ha demostrat que és possible, i altament recomanable, produir i consumir taronges ecològiques. Només cal acordar un tracte just amb el llaurador i establir un vincle amb el camp, això és, que el consumidor es culla les seues pròpies clementines. Encetada amb èxit aquest darrer cap de setmana, la iniciativa s’allargarà durant els mesos de novembre i desembre i, si esteu interessats, tan sols heu de posar-vos en contacte amb l’adreça de correu que facilita aquest blog, just al marge dret de la pantalla: COMPRA CLEMENTINES, VINE A COLLIR-TE-LES TU MATEIX.

2 comentaris:

Víctor ha dit...

Bo, la collita va anar molt bo. Jo com a productor n'estic satisfet. Finalment el preu de venda és de 10 € per arroba. Els primers clients vinguts de la Ribera se'n duguren tres arrobes o el que és el mateix dos caixons plens de clementines.

Anònim ha dit...

Diumenge 21 de Novembre hem quedat a l'estació de trens de Sagunt a les 9:00 per anar a collir al camp. Ja hi ha confirmades més de deu persones que vindran. També està pendent de confirmació el pont de desembre. El 4 o 5 de desembre una associació de consumidors de València i del Cabanyal. Abans de Nadal m'agradaria tindre-les totes collides.

Víctor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...