dimecres, 14 de setembre del 2011

TV3? Pareix que sí

No és gens habitual que es produïsca una notícia, d’alguna manera o altra política, que valga la pena de comentar, però com la crida perquè TV3 es veja al País Valencià sempre ha tingut cabuda en un costumari que utilitza i respecta la llengua catalana, ací va aquest escrit que mai no serà complet fins que amb un comandament de televisió siga possible sintonitzar un canal tan “maligne” i “perjudicial” per als interessos de part dels meus conciutadans valencians. Quina desgràcia la nostra! Ara per ara, no sé ni m’interessa saber quins són els tràmits burocràtics perquè finalment la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) triomfe per complet. Supose que l’hauran de votar en diferents cambres i que haurà de passar també per una multitud inhumana de dependències governamentals, però pel que es veu ja s’hi ha posat en marxa, i amb èxit. I a més a més, en un moment en què els atacs a l’ensenyament públic català i al seu model d’immersió lingüística han pres força en vespres del tediós període electoral que se’ns cau al damunt. Certament, hi ha personatges d’ultratomba que no descansen mai. Així que mentre se soluciona el merder a què ens hi han abocat, ací estarem esperant, ensopint-nos amb la nostra benvolguda Canal 9 i amb les seues germanes bessones; sempre conscients del que comporta viure entre sospitosos personatges que han fet de l’odi al català el seu mode de vida. Ja vorem què passa, això diuen els cecs.

2 comentaris:

Speaker ha dit...

Gràcies per penjar este vídeo, m'he assabentat de la notícia primer per ací. El que he vist de moment... mel, bravo! Fa goig sentir tantes veritats en el Parlament.

Ja veurem en què queda. Jo sóc un poc pessimista quant al que puguem veure TV3 de nou. Per cert... per què el Parlament està mig buit? Ja diu molt, això...

Secretari ha dit...

Molts dels diputats se solidaritzen amb els aturats. La diferència és que uns cobren i uns altres no. Colla d'impresentables.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...