dijous, 8 de juliol del 2010

Clockwork Orange

D’entre totes les frases concloents i lapidàries que s’han dit sobre el mundial, i mira que se n’han dit, la que més m’ha cridat l’atenció ha estat aquesta: el futbol li deu un mundial a Holanda. I potser és veritat: Ajax, Feyennord, PSV, la taronja mecànica, mundials del 74 i del 78, Neskens, Johan Cruyff,... Clar que la frase en qüestió fou pronunciada abans que la selecció espanyola es classificara per a la final, amb tot el que això suposa. Els locutors que la digueren, ni més ni menys que els nostres estimats amics de Cuatro, ja se’n deuen haver oblidat i si per alguna d’aquelles se’n recorden de segur que s’han autoflagel·lat i dirigit a déu, que segons ells és espanyol, per ser redimits de tal pecat blasfemador. Desitjar que guanye Holanda, quasi res porta el diari!! Quin tall d’irresponsables, ells, Cuatro, el canal del voler i no poder, l’eterna promesa de la televisió. Una pena, en definitiva, una vertadera llàstima que aquesta gent i Telecinco estiguen fent tot el possible perquè una part de la població dubte i alhora espere el merescut triomf d’Espanya en la final del mundial com un suplici i un calvari d’extraordinàries dimensions. El que ens espera... Històric? Sí, segurament. Però també fou històrica la visita del Papa a València. I no és per a estar-ne orgullós.

2 comentaris:

Juan Carlos ha dit...

Tens molta raó!
A més, pense que "la caverna mediàtica espanyolista" se'n passa; des de Manolo el de 4 amb el pidolaire de l'altre a dia, fins a Paco Glez. insultant a jugadors contraris.

Et deixe el meu blog, a vore si m'anime i l'actualitze. Un abraç!

Secretari ha dit...

Realment és per a canviar de canal, tan bonic com és el Tour! O en tot cas per a apagar la tele. Així, crec jo, eixiríem tots guanyant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...