dilluns, 18 de gener del 2010

Sant Antoni 2010. El foc de casa no crema

Definitivament, la festivitat de Sant Antoni a Sagunt pareix consolidar-se amb el pas dels anys tot oferint un ventall d’actes culturals i tradicionals que comencen i acaben amb el patró de la Diabòlica de Morvedre, un conjunt de gent vinguda de tota la comarca disposada a cremar-ho tot a ritme de tallers, correfocs, concerts i cantells de llonganisses. Tot molt atractiu doncs, realment sorprenent si a més es considera que la iniciativa es porta a terme en un raconet de la plaça Major de Sagunt, que no és poc, i també compta amb el beneplàcit de l’associació Amics del Cavall i els sempiterns i impertorbables organitzadors dels bous al carrer. En conjunt, una festa amb un sabor ben popular que sens dubte fa bona la coherència, el compromís i la seguretat de la colla de dimonis que la porta endavant, els mateixos de sempre d’altra banda, els de la bandereta sense el blau. Perquè alguns se saben el camí: fer, fer i fer. I qui vulga entendre-ho, que ho entenga.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina enveja em fa vore festes amb foc...snif, la enyoranca que tinc del meu poble es brutal quan et llig. Estic segur que dins d'uns anys t'acompanyare a recollir algu premi important. Que gran eres Sergi.

El Perdiguer.

Arnau Boix i Pla ha dit...

Fer fer i fer, sí senyor. Heus ací la demostració que amb insistència, paciència i il·lusió, es trau suc fins i tot dels pobles més pansits.

Visca la Diabòlica de Morvedre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...