divendres, 25 de gener del 2013

"Apariciones y milagros de Nuestra Señora"


Un professor valencià
a la recerca del miracle de Nostra Senyora
Tenint en compte el caire paranormal que estan prenent els deliris dels governants que ens subjuguen, aquest costumari no s’ha pogut resistir a comentar un dels més pertorbadors, ja que sens dubte és una demostració definitiva de la bogeria que regna una de les més insignes, sublims i extraordinàries institucions d’aquest raconet del país: la nostra benvolguda Conselleria d’Educació, exemple ara i sempre d’organització, pulcritud, rigor lingüístic i respecte pel professorat valencià. Quasi res porta el diari. Un pot pensar que estan un poc tocats del perol, però s’equivoca, perquè són una magnífica oportunitat. Són senzillament un cas a estudiar pels més dignes professionals de la psiquiatria mundial, perquè si ells ho veren, ai mare!, si ells veren del que són capaços alguns dels més alts dignataris d’aquestes latituds, no crec que perderen el temps amb altres sonats. Vindrien a València, clar que sí, i menjarien arròs de senyoret, i gaudirien de les clòtxines valencianes i brindarien amb cava -de Requena!- i berenarien coca -d’ametla!-. I, immediatament després, s’apuntarien al curs oferit pel CEFIRE d’Alacant que porta com a títol Apariciones y milagros de Nuestra Señora, un curs que, en fi,... un curs i prou. Quina gran mina de diamants en brut aquesta nostra conselleria, quina magna obra pedagògica la seua, quanta fe dipositada en el futur, quanta habilitat, quin tacte exquisit! Com de miserable seria l’existència de molts professors si no estigueren gestionats per aquesta honorable quadrilla antiga llar d’il·lustres forenses com Font de Mora i actualment dirigida per una senyora que sota el cognom Català demana disculpes per parlar en valencià! Ai, per favor...
 

3 comentaris:

Secretari ha dit...

Espereu, que encara hi ha més. Segons diu El Pais també ofereixen açò. Mireu, mireu:

"Pero este no es el único curso de temática religiosa que imparte el CEFIRE. "La fiesta litúrgica y su didáctica: una ocasión de encuentro", "Transmisión viva de la Fe: Cristo vivo en la Iglesia.Vid y Olivo" o "La creencia en lo visible y en lo invisible" son cursos específicos para profesores que se han impartido en distintos centros. "Simbología del agua", con temática cristiana y "El Dios Abbá de Jesús y la didáctica", se impartirán hasta finales de marzo."

Ernest ha dit...

El de "Vid y olivo" per a les comarques de secà pot ser interessant. Ara, "La creencia en lo visible i lo invisible", ben fumat, pot ser molt enriquidor. Miraré si en fan una segona edició.

XescoArechavala ha dit...

Es que no enteneu res de res! Fan el curs de Apariciones y milagros de nuestra señora perque son conscients que és l'única manera que té el pais Valencià de sortir de la crisis. L'han cagat i enfonsat tant en la miseria que les solucions terrenals ja no serveixen per a res i per tant, tant siols ens queda encomanar-nos als miracles... i per a fer això com cal, cal formació!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...