dilluns, 21 de desembre del 2009

Microrelats futbolístics

Em ve a la memòria el dia que el Barça de Cruyff guanyà la copa d’Europa a Wembley. Vestia samarreta taronja. L’altre dia, el Barça de Guardiola va guanyar la copa Intercontinental. Vestia de rosa. Passats gairebé vint anys entre una victòria i una altra, l’estratègia publicitària no ha variat: els dos trofeus els van rebre de blaugrana. Lamentable manera de salvaguardar la tradició. Els dos equips que van jugar les finals, Sampdoria i Estudiantes, vestien de blanc.
http://www.youtube.com/watch?v=jRp_V7Ck12s

7 comentaris:

MIGUELI A MERCADONA ha dit...

Costumari, què és el que sobra? Les victòries blaugranes, les samarretes blaugranes, les copes blaugranes... ¿o les coses que sobren són els seguidors blaugranes ORIOLANS que demanaven el cap de l'entrenador per posar OLEGUER?

LO TIENE AMENAZADO...proclamaven.

ORIOLA BLAUGRANA amb o sense OLEGUER

Secretari ha dit...

Encara vos ho hauré d'explicar: el que sobra és la samarreta rosa o taronja quan juguen contra un equip que va de blanc. La puta mare de Nike i la puta mare de Meyba. Vos imagineu el Barça jugant de rosa contra el Madrid? Aquestes campanyes publicitàries estan matant la tradició de portar una samarreta clàssica.
I per cert, Gorka Pasqual: als ORIOLANS QUE ELS PETEN!

GORKA ORIOLÀ ha dit...

Anem a veure:

Que parles malament de Nike em sembla bé. Però de Meyba? La samarreta que ha dut Migueli més de cinc-cents partits. Això no, eh?

Per cert, des de que han aparegut referències oriolans estàs blasfemant més que mai, eh?

Ah, Secretari, sempre que hi ha una final els equips juguen en la segona equipació.

GORKA ORIOLÀ

Secretari ha dit...

En la segona equipació? Les finals? Per què? Quin sentit té tal costum? Agrairia que m'explicares, ni que siga en honor al teu benestimat Migueli, tal decisió incomprensible per part dels equips.

José Antonio Moreno ha dit...

Doncs no sé el motiu, però, és així. Supose que ho fan així per evitar-se polèmiques. Per exmple, si que et puc dir que se sorteja quin equip actua de local. Són costums futboleres. Per exemple, abans si el Mandril no arribava a la final de la copa del (teu estimat) rei, aquesta es jugava a Madrid. Ara, però, aquest costum ha canviat ja que les finals no sempre es juguen a Madrid.

Salut ORIOLANA, i esteu convidats a vindre un cap de setmana als meus xalets, eh!!!!! I així veureu el tanga de la meva neboda, néta, filla...

berlingo ha dit...

el costum és una font del dret, en realitat, fins la revolució francesa era la primera font del dret, fins que la llei va guanyar la primacia. I el costum va passar a ser segona font del dret. Per tant, les lleis del mercat són inexpugnables.....

Arnau Boix i Pla ha dit...

Insuperable barça. D'on ixen tants Oriolans?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...