dimarts, 30 de desembre del 2008

L'Almardà


Aquesta platja és un reducte de pau. Té totes les característiques d’un espai semivirginal al qual resulta més o menys difícil d’accedir. Molts la menyspreen per presentar pocs serveis o per tenir pedretes a la vora de la mar, però per a mi, contràriament als turistes que la freqüenten els caps de setmana, això és un valor afegit. A l’estiu, a poqueta nit, s’ompli de pescadors de canya i llançadors de rall, també de veïns que prefereixen tal franja horària per prendre el bany, o simplement de passejants esporàdics del poble i la comarca que van i vénen conscients del privilegi que suposa trepitjar la seua sorra. Crec que no concep aquesta platja de cap altra manera, és un tros de litoral que ara, a l’hivern, ofereix el lluent de l’aigua solitària i l’espectacle de contemplar el gelat horitzó des de les seues dunes. I sí, és ben cert que hi ha platges amb banderes blaves, amb carreteres infinites que exploren cadascun del seus secrets, amb recursos suficients com per acollir a mig Madrid, però encara no n’he trobat cap, per bé que tinga aigües cristal·lines i bars amb cambreres de cabaret, que siga capaç de regalar-me instants que m’enorgulleixen d’haver nascut a la Mediterrània. Perquè aquesta és la meua, la platja de l’Almardà, a Sagunt. Ni millor ni pitjor que altres, tan sols la meua, que ja és dir prou.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps que jo també tinc la meua platja però gràcies a tu també conec la de l'Almardà...he recordat bé la nit de canya amb algues i sense peix. Un bes sergipiron.Lau.

Anònim ha dit...

...per cert, m'agrada molt llegir-te, encara que no deixe comentaris, ho faig.

Anònim ha dit...

Has vist a Alvaro jugant a pilora amb el conseller pepero Serafin Castellano? quina desil·lusió, ja m'he desenamorat d'Alvaro. Ale, ja no et queda res per a tornar a la batalla!
Laura.

Anònim ha dit...

Molt fort sí, això d'Àlvaro. També impossible de publicar en aquest costumari

Arnau Boix i Pla ha dit...

És també la meua! Molt encertat mingo, he de dir-te que m'has animat a intentar actualitzar i mantenir el meu bloc... Et passaràs? Ara podré entrar a "la teva llista de blocs"? O estic en la "llista negra"? B7s, ma'legre d'haver-vos tingut per Barcelona, a veure si és només el principi d'una llarga amistat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...